Wandafwerking

Behang en wandafwerking

Praktisch een scan of glasvlies aanbrengen op uw wanden? Of kleed u uw huis extra mooi aan met behang en wek in een handomdraai een saaie muur weer tot leven! Met deze gedachte hebben wij een brede collectie scan en (vlies)behang, waarbij we letten op trends die een actuele en decoratieve uitstraling hebben voor verschillende doelgroepen.

BvK wandafwerking en behang

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uitgebreide collectie behang

Zowel rustige dessins als opvallende prints kunt u bij ons vinden. Onze collectie bestaat uit meerdere merken met allemaal een hoge kwaliteit. Bijvoorbeeld het bekende merk Eijffinger. Met een breed behang programma voor jong en oud en de trendy ontwerpen die regelmatig veranderen, is er altijd wel een ontwerp waar u zich thuis bij voelt. Andere bekende merken die wij in onze behangcollectie aanbieden zijn onder andere: Arte, Este, Intervos en Hooked on Walls. 

​Ook voor de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants hebben wij de mooiste behangen in huis! De inrichting van je kantoor kan door keuzes in wandbekleding een hele andere uitstraling krijgen. Voor een ontspannen werkomgeving kies je voor een warme kleuren en een rustige print, maar wil je een statement maken? Dan kan je juist door de keuze van een spannende print jouw bedrijfsidentiteit neerzetten.

Wij hebben meer dan 1.000 stijlen beschikbaar van meerdere merken. Kom bij ons langs om de complete behang collectie te bekijken. En wilt u graag persoonlijk advies bij u thuis of op uw werklocatie? Wij komen ook graag bij u langs voor persoonlijk behang- en kleuradvies.

BvK recensie Rhenam verduurzaming
Rhenam Wonen
Corporaties
BvK recensie onderwijsinstellingen
Scholen
Onderwijs
BvK recensie binnenschilderwerk
Noud en Bernadette Wegman
Particulier
BvK recensie sportschool Van Doorn
Wim van Doorn
Zakelijk
BvK recensie Arend Flier
Arend Flier
Zakelijk