Beglazing

Glas zetten en reparatie

Adviseur en glaszetter in Veenendaal en omstreken

Schildersbedrijf Bert van Kruistum is naast erkend schildersbedrijf ook vakkundig glaszetter voor al uw beglazing in Veenendaal en omstreken. Wilt u uw glas vervangen voor dubbel glas? Of bent u op zoek naar ander type glas zoals HR+++ glas, veiligheidsglas, geluidswerend glas, enkel glas of zelfs glas in lood? Neem contact op en wij adviseren u graag over de diverse type glassoorten.

BvK specialist in beglazing
Hoe werkt het
De 5 stappen in ons proces
1
We formuleren de gewenste situatie
2
We bepalen de huidige situatie
3
We analyseren en ontwerpen een aanpak
4
We voeren uit en realiseren
5
We leveren op en behouden
1
We formuleren de gewenste situatie

We zijn graag vanaf de start aan boord. We gebruiken onze kennis en ervaring en nemen vervolgens onze verantwoordelijkheid vanaf de start, gedurende de uitvoering tot en met het onderhoud. Onze werkzaamheden betreffen altijd maatwerk. Welke volgorde houden we aan? In welk tempo? Wat betekent dit voor de gebruikers? Welke criteria gelden er? En het allerbelangrijkste; wat is het gewenste resultaat?

2
We bepalen de huidige situatie

Om een goede analyse te maken, bepalen we de staat van de woning of het gebouw. Wat is het huidig en toekomstig gebruik? Wat zijn de technische mogelijkheden van het moment? Hebben we de beschikbare materialen of kunnen we deze verkrijgen? En niet geheel onbelangrijk, wat is de (terugverdientijd van de) investering?

3
We analyseren en ontwerpen een aanpak

We werken graag in overleg met u omdat we efficiënt willen samenwerken. We bespreken de door ons geadviseerde aanpak en de bijbehorende investering. We voorkomen verrassingen en communiceren helder over de verwachtingen en het beoogde eindresultaat. In elke stap van het proces nemen we u mee en bent u op de hoogte van de voortgang.

4
We voeren uit en realiseren

We voeren onze werkzaamheden altijd uit in overleg met u. We proberen eventuele hinder te voorkomen en zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. Veiligheid staat voorop. We meten uw tevredenheid al tijdens de uitvoering. Waar nodig sturen we bij. We leveren vakwerk met oog voor detail.

5
We leveren op en behouden

Wanneer onze werkzaamheden erop zitten, komen we bij u langs. Gezamenlijk lopen we na of we aan het beoogde resultaat voldoen. Wanneer nodig zetten we de punten op de i. We leveren de werkzaamheden op en adviseren u over het onderhoud. Daarna is het zaak dat het wordt behouden. Graag stemmen we het meerjaren onderhoudsplan met u af.

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ook voor glasschade of een noodvoorziening kunt u bij ons terecht. Wij helpen u snel met het afhandelen van de schade en het zetten van het nieuwe glas. Lees hier onze werkwijze.

Werken met Bert van Kruistum betekent:

  • Samenwerken met een erkende glaszetter; 
  • Kundig en degelijk advies;
  • Tijdige uitvoering van de werkzaamheden conform de afspraak;
  • Deskundige en opgeleide vakmensen die oog hebben voor uw schilderwerk;
  • Het gebruik van vakmaterialen;
  • Plaatsing van het glas conform de NEN 3476 norm;
  • 10 jaar garantie op het uitgevoerde werk;
  • Een snelle oplossing bij glasbreuk en noodvoorzieningen.

 

Maak een afspraak

Glaszetter met oog voor detail en afwerking

Schildersbedrijf Bert van Kruistum is een écht familiebedrijf, waarbij vakmanschap, kwaliteit en klantvriendelijkheid de belangrijkste pijlers zijn. Omdat glas zetten vraagt om zorgvuldigheid gebaseerd op kennis en ervaring hebben wij vakkundige glaszetters in dienst. Met onze ervaren glaszetters haalt u niet alleen een vakman in huis die verstand heeft van alle type glassoorten, maar ook een vakman die zorgvuldig omgaat met uw schilderwerk en u van de juiste adviezen voorziet.

Doordat wij een schildersbedrijf zijn kunnen wij u, wanneer het gaat om glas zetten, ook op de juiste manier adviseren over uw schilderwerk zowel binnen als buiten. Want goed binnenschilderwerk en goed functionerende kitnaden voorkomen bladderend schilderwerk en lekke isolatieruiten!

Alle type glas zetten

Bij Schildersbedrijf Bert van Kruistum kunt u terecht voor verschillende type glas, van dubbel glas tot aan glas-in-lood. Wanneer u bijvoorbeeld energiekosten wilt besparen en comfortabel wilt wonen of werken adviseren wij u graag over HR++ en HR+++ isolatieglas. Ook leveren en plaatsen wij enkel glas voor bijvoorbeeld uw garage- schuur- of binnendeuren.

Heeft u een monumentaal pand? Het gebruik van glas-in-lood geeft uw woning een karakteristieke uitstraling. Met onze specialistische kennis kunnen wij het proces van ontwerp tot productie verzorgen. Ook voeren wij reparaties en restauraties uit van bestaande glas-in-lood ramen door onze glaszetters in Veenendaal en omstreken.

Meer weten over glas zetten of herstel? Neem dan contact op met onze glaszetter in de regio Veenendaal.

Bel 0318 51 56 69

Voor een gratis afspraak aan huis

Of vul het contactformulier in

BvK recensie Rhenam verduurzaming
Rhenam Wonen
Corporaties
BvK recensie onderwijsinstellingen
Scholen
Onderwijs
BvK recensie binnenschilderwerk
Noud en Bernadette Wegman
Particulier
BvK recensie sportschool Van Doorn
Wim van Doorn
Zakelijk
BvK recensie Arend Flier
Arend Flier
Zakelijk