Binnenschilderwerk

Advies en kwaliteit van uw binnenschilderwerk

Bent u toe aan nieuwe kleuren of een frisse look van uw huiskamer, kantooromgeving of een andere ruimte? Wij inspireren en adviseren u graag!

Schildersbedrijf Bert van Kruistum heeft ruime ervaring op het gebied van binnenschilderwerken bij particulieren, scholen, kerken en zakelijke opdrachtgevers. Of het nu gaat om het schilderen van houtwerk bij raampartijen, trappen, ornamenten of latexwerkzaamheden aan wanden en plafonds. Samen met u maken we een keuze in de kleurstelling en stemmen we de planning af.

Kleuradvies en inspiratie

Wilt u graag een nieuwe kleur, maar twijfelt u over de kleur en combinatie van kleuren? Wij adviseren en inspireren u ook graag bij het gebruik van de perfecte kleur(en) voor uw woning of kantoor. Met de juiste kleurtinten laat u de ruimte weer fris en als nieuw aanvoelen. Het kleuradvies wordt uitgevoerd door professioneel styliste, Ellen van Kruistum.  Samen met u maakt zij een plan en moodboard die aansluiten bij de gewenste sfeer en stijl. 

De coördinatie van kleuradvies tot realisatie van het project ligt bij Ellen of bij één van onze projectleiders. Wij zijn van oudsher gespecialiseerd in particuliere woningen en begrijpen daarom als geen ander dat bij binnenschilderwerk een goede organisatie en een strakke planning nodig is. We leveren niet alleen mooi schilderwerk af, maar zorgen er ook voor dat u zo min mogelijk last van ons hebt. Tijdens ons werk houden we de hoeveelheid rommel beperkt, als we weggaan ruimen we alles op en we maken elke klus aaneengesloten af. Hiermee minimaliseren we de overlast.

Wandafwerking en behang

Strakke, gladde muren zijn op dit moment erg populair en ook strakke plafonds zonder de groeven van de betonplaten. Menig muur en plafond wordt vandaag de dag glad gemaakt. De wandafwerking is erg  belangrijk voor een mooi eindresultaat. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht; of u nu wilt spuiten, behangen of schilderen.

U kunt uw binnenschilderwerk het hele jaar bij ons aanmelden. Wij plannen uw opdracht zodanig in dat u – indien mogelijk – optimaal profiteert van het winterschilder voordeel tarief.