Speciaal BTW-tarief

Slechts 9% btw op schilderwerk

Wist u dat u voor het schilderwerk aan uw woning slechts 9% btw betaalt en geen 21%? Dan moet uw huis wel ouder zijn dan twee jaar. Het lage btw-tarief geldt voor de arbeidsuren, de materialen voor het voorbereiden (schoonmaken en ontvetten van de ondergrond), de voorbehandeling zoals grondverf en voorstrijk en het schilderwerk binnen én buiten. 

Heeft u een huis van 2 jaar of ouder? Dan profiteert u van een speciaal BTW-tarief van 9%. Informeer bij ons naar de voorwaarden.

BvK 9% btw-tarief op schilderwerk

Geldt voor al het schilderwerk 

Het lage btw-tarief van 9% betalen is ook in 2021 nog steeds mogelijk. Niet meer voor alle renovatie aan uw woning, maar wel voor schilderen en stukadoren. Dat is goed nieuws, want u betaalt toch ook liever niet te veel voor een klus of verbouwing? We bekijken graag samen met u de mogelijkheden

Neem contact op

Schilderwerk kan heel goed in de winter

Waarom wachten tot het voorjaar wanneer u ook in de winter uw huis kan laten opknappen? Met al dat thuiswerken kunnen de muren wel een nieuwe kleur verf gebruiken of een mooi strak behang. Met onze zachte winters kunt u gelijk ook de houten gevel of kozijnen laten doen.