Onderwijs

Vakantiewerk op school

Stille of vrije periode? Benut deze door onderhoud uit te laten voeren! Het klinkt vanzelfsprekend maar in de waan van de dag en de drukte van het afronden van werkzaamheden voor een vakantieperiode, wordt het toch vaak vergeten. Wij voeren graag het vakantiewerk uit.

Bijkomend voordeel is dat we uw reguliere werkzaamheden niet verstoren. Schilderwerk, beglazing, (hout)renovatie en overige onderhoudswerkzaamheden, wij voeren het graag in samenwerking met onze ketenpartners uit.

BvK onderhoudswerkzaamheden bij (onderwijs)instellingen gedurende vakantieperiode.
BvK recensie onderwijsinstellingen
Scholen
Onderwijs

Afgelopen zomer was het veel grijs en de gemiddelde temperatuur deed niet erg zomers aan. Gelukkig hebben we enkele droge dagen gekend waarop we het buitenschilderwerk voor diverse scholen hebben mogen uitvoeren.

Op de mindere dagen is het binnenwerk bij diverse instellingen aangepakt. Zo benutten we deze stille vakantieperiode om het werk zonder disruptie van de dagelijkse gang van zaken uit te voeren. Medewerkers starten na de vakantie daardoor in een frisse, onderhouden werkomgeving.

Zo werken we voor veel (onderwijs)instellingen in de stille (vakantie)periodes. Naast het voordeel dat we de reguliere werkzaamheden van de betreffende klant dan niet verstoren is het ook een wenselijk moment om gedegen onderhoud uit te voeren. Schilderwerk, beglazing, (hout)renovatie en overige onderhoudswerkzaamheden, wij voeren het graag in samenwerking met onze ketenpartners uit.

Meer informatie over de mogelijkheden en de ervaringen van anderen? Neem gerust contact met ons op.

BvK vakantiewerk op scholen
BvK vakantiewerk in onderwijs
BvK vakantieperiode onderhoud
BvK onderhoud gedurende vakantieperiode
BvK vakantieonderhoud in onderwijs
BvK vakantiewerk bij onderwijsinstellingen
BvK onderhoud gedurende de vakantie bij instellingen
BvK aan het werk bij IKC
BvK constructief vakantiewerk

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.