Particulier

Metamorfose familiehuis

Het doel was 'je huis binnenstappen en voelen dat het jouw huis is'. Een plek waar ze zich helemaal thuis voelen. Een huis dat past bij wie ze zijn en waar ze van houden. Door een interieurontwerper ondersteund in het uitwerken van functies, indeling, ontwerp, materialen en meubels gecombineerd met ons kleur-, wandafwerkings- en raambekledingadvies werd het een totaalplaatje. 

BvK transformatie familiehuis
BvK rondt volledige metamorfose familiehuis af
Volledige metamorfose
Particulier

Steeds vaker mogen we vanaf de start meedenken in mooie projecten. Fijn om dan omringd door professionals tot een duurzaam, integraal projectplan te komen. Gedurende het project zien we vervolgens het beoogde eindresultaat tot leven komen. Een licht en spraakmakend familiehuis waar naar hartenlust in geleefd wordt.

De opdrachtgever aan het woord: "Na ruim drie jaar proefwonen wisten we hoe het huis 'leeft'. Waar zit je lekker, hoe beweegt de zon zich door de dag heen, waar hebben we met opgroeiende kinderen behoefte aan? Onder begeleiding van interieurontwerper Jolanda Diks kwamen we tot een zeer verrassende indeling. Daarna de verdere uitwerking in samenwerking met Van Kruistum. We kwamen tot een duurzaam kleur-, wandafwerkings- en raambekledingsadvies in combinatie met het uitwerken van beglazing, het binnenschilderwerk en de uitvoering van de renovatiewerkzaamheden. Een groot succes!"

Het kleur-, wandafwerkings- en raambekledingsadvies kon door onze kleuradviseur Ellen van Kruistum mooi op elkaar afgestemd worden. Vanwege de vrij lage plafonds koos ze voor een hoge lambrisering met kleur Slaked Lime - Mid van Little Greene. In de speelkamer van de kinderen werd voor Slaked Lime - Deep gekozen en werd ook het plafond meegeschilderd, waardoor een warm jeugdhonk gecreëerd werd. Het kleurenpalet van de natuurlijke materialen in het maatwerkmeubilair liet Ellen ook terugkomen in de wandafwerking door het behang van Eijffinger uit de Natural Wallcoverings II collectie en de zachte tinten van de Luxaflex raambekleding.

"Vooral de subtiele details zoals de hoge lambrisering in het schilderwerk waardoor de ruimte hoger lijkt, geeft het resultaat die persoonlijke touch. De door kleuradviseur Ellen aangedragen kleuren en materialen maakten het ontwerp compleet.

Het project verliep soepel en er is zeer hoogwaardig, kwalitatief en duurzaam vakwerk opgeleverd. Met een vast contactpersoon en heldere communicatie doorliepen we een soepel proces waarin ook nog ruimte was voor aanpassingen door voortschrijdend inzicht tijdens de renovatie. We kijken er voldaan op terug en genieten elke dag van de transformatie van onze woning."

Ook uw woning transformeren tot uw persoonlijke thuis? Wij trekken graag samen met u op!

samen ontwerpen

Meer weten over de ontwerpen van Jolanda Diks? Neem hier contact met haar op.

BvK rust en ruimte
BvK zithoek met Eijffinger behang
BvK subtiele hoge lambrisering Little Greene
BvK gescand plafond met scan 9010
BvK scan vliesbehang op plafond 9010
BvK natuurtinten voeren de boventoon
BvK Eijffinger natural wallcoverings
BvK hoge lambrisering van Little Greene paint
BvK natuur in huis met natural wallcoverings Eijffinger
BvK natuurlijke materialen corresponderen
BvK raambekleding filtert licht
BvK gebruik natuurlijke en duurzame materialen
BvK lichte werkplek brengt focus
BvK glas brengt licht en transparantie
BvK speelruimte volledig geschilderd in Little Greene
BvK juiste raambekleding brengt speelse lichtinval
BvK lichte bijkeuken houdt het schoon en fris
BvK natuurlijke materialen in wandafwerking
BvK stalen trapleuning brengt contrast
BvK afgelakte frisse kleinste kamer
BvK licht brengt diepte

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.