De Winterschilder®

Tijd voor De Winterschilder®

Onderhoud aan uw pand in de winter met korting door De Winterschilder® laten uitvoeren? De Winterschilder van Bert van Kruistum voert al het binnenschilderwerk in de periode 1 november 2023 tot en met 31 maart 2024 met korting uit!

Onderhoudswerk kan heel goed in de winter, want waarom wachten tot het voorjaar wanneer u ook in de winter uw huis kan laten opknappen? Vooral binnen en onder de juiste omstandigheden ook buiten. U bent dan naast een lager dagtarief bij ons ook verzekerd van vakwerk met oog voor detail.

> Vraag een offerte aan!

BvK De Winterschilder particulier en zakelijk
Hoe werkt het
De 5 stappen in ons proces
1
Gewenste situatie
2
Huidige situatie
3
Analyse & ontwerp
4
Uitvoering
5
Opleveren & onderhoud
1
Gewenste situatie

We zijn graag vanaf de start aan boord. We gebruiken onze kennis en ervaring en nemen vervolgens onze verantwoordelijkheid vanaf de start, gedurende de uitvoering tot en met het onderhoud. Onze werkzaamheden betreffen altijd maatwerk. Welke volgorde houden we aan? In welk tempo? Wat betekent dit voor de gebruikers? Welke criteria gelden er? En het allerbelangrijkste; wat is het gewenste resultaat?

2
Huidige situatie

Om een goede analyse te maken, bepalen we de staat van de woning of het gebouw. Wat is het huidig en toekomstig gebruik? Wat zijn de technische mogelijkheden van het moment? Hebben we de beschikbare materialen of kunnen we deze verkrijgen? En niet geheel onbelangrijk, wat is de (terugverdientijd van de) investering? Welke winterschilderkorting geldt er?

3
Analyse & ontwerp

We werken graag in overleg met u omdat we efficiënt willen samenwerken. We bespreken de door ons geadviseerde aanpak en de bijbehorende investering. We voorkomen verrassingen en communiceren helder over de verwachtingen en het beoogde eindresultaat. In elke stap van het proces nemen we u mee en bent u op de hoogte van de voortgang.

4
Uitvoering

We voeren onze werkzaamheden altijd uit in overleg met u. We proberen eventuele hinder te voorkomen en zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. Veiligheid staat voorop. We meten uw tevredenheid al tijdens de uitvoering. Waar nodig sturen we bij. We leveren vakwerk met oog voor detail.

5
Opleveren & onderhoud

Wanneer onze werkzaamheden erop zitten, komen we bij u langs. Gezamenlijk lopen we na of we aan het beoogde resultaat voldoen. Wanneer nodig zetten we de punten op de i. We leveren de werkzaamheden op en adviseren u over het onderhoud. Daarna is het zaak dat het wordt behouden. Graag stemmen we het meerjaren onderhoudsplan met u af.

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Onderhoud in de winter

Als familiebedrijf weten wij als geen ander aan welke ‘gevaren’ uw woning jaarlijks wordt blootgesteld. Krassen, scheurtjes of erger zijn zo gemaakt. In een huis wordt nou eenmaal geleefd en waar geleefd wordt, vormen zich sporen. Ontdek hoe onze Winterschilder u met korting kan helpen bij het behouden van de waarde van uw woning.Voordelen van De Winterschilder®

De Winterschilder van Bert van Kruistum voert al het binnenschilderwerk en overdekt buitenschilderwerk in de periode 1 november 2023 tot en met 31 maart 2024 met korting uit. De voordelen van De Winterschilder van Bert van Kruistum:

  • Winterschilderkorting op ons dagtarief direct inzichtelijk in uw offerte;
  • Iets meer ruimte in onze planning, waarmee we in overleg graag proberen aan uw planning tegemoet te komen;
  • Gegarandeerd een hoge kwaliteit en lange levensduur van het door ons uitgevoerde vakwerk;
  • Wij zijn een betrouwbaar bedrijf. We voeren de volgende certificeringen: VCA, OnderhoudNL Garantie en het VGO-keur;
  • Wanneer we toch bij u zijn voor opname van de werkzaamheden, bekijken en bespreken we ook graag de overige mogelijkheden op het gebied van verduurzamen en onderhoud.

Benieuwd naar de winterschildermogelijkheden? Wij komen graag bij u langs voor het opstellen van een op maat gemaakte offerte. 

Neem contact op

De Winterschilder® voor binnen en buiten

Onderhoudswerk... daar denkt men vaak in het voorjaar en de zomer aan. Maar waarom niet juist in de winter? Vooral binnen en onder de juiste omstandigheden, met de juiste materialen en voldoende afscherming kan onze vakman ook buiten aan het werk. 

Lees hieronder de 5 redenen waarom het slim is om juist in de winter onderhoud te laten uitvoeren.

1. Uw pand behoudt zijn waarde dankzij onderhoud

Natuurlijk wilt u uw pand in goede conditie houden. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, behoudt het zijn (meer)waarde. Hoe beter de isolatie en het verfsysteem, hoe beter uw pand beschermd is tegen allerlei (weers)invloeden.

2. Profiteer van een laag BTW-tarief

Voor schilder- en onderhoudswerk aan woningen ouder dan twee jaar geldt het btw-tarief van 9%. Zo wordt ons inschakelen wel héél aantrekkelijk! Dit geldt trouwens het hele jaar door.

3. Meerjarig onderhoud bespaart kosten

Omdat het onderhoud aan uw woning of pand periodiek terugkomt, bieden wij graag een meerjarenonderhoudsplan aan. Dit is een plan met onderhoudsafspraken waarbij alle schilder- en onderhoudswerkzaamheden regelmatig en vakkundig door ons uitgevoerd worden. Hiermee beheerst u de onderhoudskosten en hebt u budgetzekerheid voor de langere termijn. Bovendien bieden wij één aanspreekpunt voor al het onderhoud: dat scheelt tijd en geld. Kortom, geen verrassingen, zowel bouwkundig als financieel.

4. Onderhoud kan heel goed in de winter

Onderhoud aan uw pand is niet altijd gebonden aan een seizoen. Glaszetten kan bij weer of geen weer en ook buiten werken schilders bij lagere temperaturen tot aan 0 graden met zogenaamde ‘continue-verven’ ofwel ‘winterverven’. Tevens maken we hierbij gebruik van afscherming en verwarming. Ook zijn de winters tegenwoordig niet meer zo streng, met genoeg zonnige en droge dagen. Weersomstandigheden zijn geen probleem meer!

5. Wij werken volgens de laatste preventieve maatregelen

Helaas is corona ook in deze winter nog niet weg. Omdat we de veiligheid en gezondheid van onze klanten voorop stellen, kunt u erop vertrouwen dat wij veilig en netjes werken. En dus ook coronaproof. Wij houden ons aan de richtlijnen van het protocol ‘Samen Veilig Doorwerken’ wat ervoor zorgt dat wij bij vier coronascenario’s toch veilig door kunnen werken.

De Winterschilder® in de regio Veenendaal

Het laten uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden in de winter van 2023 op 2024 is voor particulieren en VvE’s vaak interessant vanwege de korting. Zoals hierboven omschreven krijgt u korting op ons dagtarief. Wilt u weten welk tarief voor uw project precies wordt gerekend? Wij informeren u graag!

Door onze kennis, ervaring en de hoogwaardige producten en materialen gaan wij uitsluitend voor vakwerk met oog voor detail. Daarbij leveren we graag een kleuradvies en een meerjarenonderhoudsplan op maat. Wij garanderen en leveren altijd kwaliteit, zodat u verzekerd bent van goed advies en een lange levensduur van het schilderwerk.

Benieuwd naar de winterschildermogelijkheden? Wij komen graag bij u langs voor het opstellen van een op maat gemaakte offerte. 

Neem contact op

Overig onderhoud in de winter

Naast schilder- en behangwerkzaamheden ook direct uw beglazing laten vervangen? Dat kan! Sterker nog, dat is in vele gevallen een efficiënte keuze. Laat u toch uw kozijnen schilderen? Laat dan het glas vervangen door isolatieglas, bijvoorbeeld van dubbel naar HR++ glas.
Gaat u uw kozijnen vervangen? Laat dan Triple glas plaatsen in isolerende kozijnen. Door deze combinatie is het goedkoper en makkelijker en geldt het als 'tweede maatregel' voor het verkrijgen van de volledige isolatiesubsidie. Voorwaarde is wel dat u de werkzaamheden laat uitvoeren door ons als vakkundig isolatiebedrijf.

Wij staan voor u klaar en komen graag bij u langs voor een compleet advies op maat.

> VRAAG EEN OFFERTE AAN

De Winterschilder® - ook voor uw bedrijfspand

Onderhoudswerk aan uw bedrijfspand kan heel goed in de winter, want waarom wachten tot het voorjaar wanneer u ook in de winter uw bedrijfspand kan laten opknappen? Vooral binnen en onder de juiste omstandigheden ook buiten. U bent dan naast een lager dagtarief bij ons ook verzekerd van vakwerk met oog voor detail.

Benieuwd naar de winterschildermogelijkheden? Wij komen graag bij u langs voor het opstellen van een op maat gemaakte offerte. Wanneer we dan toch bij u zijn, bekijken en bespreken we ook graag de overige mogelijkheden op het gebied van verduurzamen en onderhoud. U ontvangt vervolgens onze aanbieding waarbij de winterschilderkorting op ons dagtarief direct inzichtelijk is.

> De zakelijke winterschilder 

BvK verduurzaamt 96 woningen in Ede
MHM onroerend goed
VVE
BvK voerde in opdracht van Van Hoogevest Architecten de conserverende restauratie uit van het oksaal van de Cunerakerk in Rhenen
Van Hoogevest Architecten
Kerken
BvK_jarenlang_partner_Ichthus_College_volgens_MJOP
Ichthus College
Onderwijs
Verbluffende villa
Verbluffende villa
Particulier
BvK rondt volledige metamorfose familiehuis af
Volledige metamorfose
Particulier
BvK renoveert Tombe van Nellesteijn in Leersum
Restauratie Tombe van Nellesteijn
Zakelijk
BvK recensie VvE Leinweberstate
Rob Mulder, Zomer VvE Beheer
VVE
BvK recensie Van Essen villa
Familie van Essen
Particulier
BvK recensie VvE De Poldereij
De Poldereij
VVE
BvK recensie Cunerakerk Rhenen
Kerkrentmeesters
Kerken
Mevrouw Bertine van Ginkel
Bertine van Ginkel
Particulier
BvK recensie Rhenam verduurzaming
Rhenam Wonen
Corporaties
BvK recensie onderwijsinstellingen
Scholen
Onderwijs
BvK recensie Arend Flier
Arend Flier
Zakelijk
BvK recensie sportschool Van Doorn
Wim van Doorn
Zakelijk
BvK recensie Familie Wegman
Noud en Bernadette Wegman
Particulier