Behang

Behang en wandafwerking

Bert van Kruistum: uw behanger in Veenendaal! Praktisch een scan of glasvlies aanbrengen op uw wanden? Of kleedt uw huis extra mooi aan met behang en wek in een handomdraai een saaie muur weer compleet tot leven! Wij hebben een brede collectie scan en (vlies)behang, waarbij we letten op trends en innovaties die een actuele en decoratieve uitstraling hebben voor verschillende doelgroepen. 

> Vraag nu een offerte aan!

BvK scan of vliesbehang in een handomdraai
Hoe werkt het
De 5 stappen in ons proces
1
Gewenste situatie
2
Huidige situatie
3
Analyse & ontwerp
4
Uitvoering
5
Opleveren en onderhoud
1
Gewenste situatie

We zijn graag vanaf de start aan boord. We gebruiken onze kennis en ervaring en nemen vervolgens onze verantwoordelijkheid vanaf de start, geurende de uitvoering tot en met het onderhoud. Onze werkzaamheden betreffen altijd maatwerk. Welke volgorde houden we aan? In welk tempo? Wat betekent dit voor de gebruikers? Welke criteria gelden er? En het allerbelangrijkste; wat is het gewenste resultaat?

2
Huidige situatie

Om een goede analyse te maken, bepalen we de staat van de woning of het gebouw. Wat is het huidig en toekomstig gebruik? Wat zijn de technische mogelijkheden van het moment? Hebben we de beschikbare materialen of kunnen we deze verkrijgen? En niet geheel onbelangrijk, wat is de (terugverdientijd van de) investering?

3
Analyse & ontwerp

We werken graag in overleg met u omdat we efficiënt willen samenwerken. We bespreken de door ons geadviseerde aanpak en de bijbehorende investering. We voorkomen verrassingen en communiceren helder over de verwachtingen en het beoogde eindresultaat. In elke stap van het proces nemen we u mee en bent u op de hoogte van de voortgang.

4
Uitvoering

We voeren onze werkzaamheden altijd uit in overleg met u. We proberen eventuele hinder te voorkomen en zorgen voor een opgeruimde werkomgeving. Veiligheid staat voorop. We meten uw tevredenheid al tijdens de uitvoering. Waar nodig sturen we bij. We leveren vakwerk met oog voor detail.

5
Opleveren en onderhoud

Wanneer onze werkzaamheden erop zitten, komen we bij u langs. Gezamenlijk lopen we na of we aan het beoogde resultaat voldoen. Wanneer nodig zetten we de punten op de i. We leveren de werkzaamheden op en adviseren u over het onderhoud. Daarna is het zaak dat het wordt behouden. Graag stemmen we het meerjaren onderhoudsplan met u af.

Offerte aanvragen    of   0318 - 51 56 69

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uitgebreide collectie behang

Behang combinaties

Behanger Veenendaal gezocht? Zoek niet verder! Wij hebben een groot aanbod van zowel rustige dessins als opvallende prints. Onze collectie bestaat uit meerdere merken met allemaal van hoge kwaliteit. Een voorbeeld is het bekende merk Eijffinger. Met een breed behang programma voor jong en oud en de trendy ontwerpen die regelmatig veranderen, is er altijd wel een ontwerp waar u zich thuis bij voelt. Andere bekende merken die wij in onze behangcollectie aanbieden zijn onder andere: Arte, Este, Intervos en Hooked on Walls. Wij vinden het leuk om verschillende behang combinaties te maken. Een druk behang combineren met iets anders? Of twee verschillende soorten behang combineren? Wij adviseren u graag hierover!

Professionele markt

Ook voor de professionele markt, zoals het inrichten van kantoren, winkels, zorginstellingen, hotels en restaurants hebben wij de mooiste behangen in huis! De inrichting van je kantoor kan door keuzes in wandbekleding een hele andere uitstraling krijgen. Voor een ontspannen werkomgeving kies je voor warme kleuren en een rustige print. Wil je juist een statement maken? Dan kan je door de keuze van een spannende print jouw bedrijfsidentiteit neerzetten.

Persoonlijk behang- en kleuradvies

Wij hebben meer dan 1.000 stijlen beschikbaar van meerdere A-merken. Kom bij ons langs om de complete behangcollectie te bekijken. Wilt u graag persoonlijk advies bij u thuis of op uw werklocatie? Wij komen ook graag bij u langs voor persoonlijk behang- en kleuradvies. Wij zijn uw behanger in Veenendaal en omgeving.

Behang verwijderen?

Weet u niet goed hoe u uw huidige behang kunt verwijderen of behang eraf kunt halen? Bent u benieuwd of u uw huidige behang kunt overschilderen? Wij voeren deze werkzaamheden graag voor u uit om vervolgens een prachtig nieuw behang in uw kamer te plaatsen. 

0318 - 51 56 69

BvK verduurzaamt 96 woningen in Ede
MHM onroerend goed
VVE
BvK voerde in opdracht van Van Hoogevest Architecten de conserverende restauratie uit van het oksaal van de Cunerakerk in Rhenen
Van Hoogevest Architecten
Kerken
BvK_jarenlang_partner_Ichthus_College_volgens_MJOP
Ichthus College
Onderwijs
Verbluffende villa
Verbluffende villa
Particulier
BvK rondt volledige metamorfose familiehuis af
Volledige metamorfose
Particulier
BvK renoveert Tombe van Nellesteijn in Leersum
Restauratie Tombe van Nellesteijn
Zakelijk
BvK recensie VvE Leinweberstate
Rob Mulder, Zomer VvE Beheer
VVE
BvK recensie Van Essen villa
Familie van Essen
Particulier
BvK recensie VvE De Poldereij
De Poldereij
VVE
BvK recensie Cunerakerk Rhenen
Kerkrentmeesters
Kerken
Mevrouw Bertine van Ginkel
Bertine van Ginkel
Particulier
BvK recensie Rhenam verduurzaming
Rhenam Wonen
Corporaties
BvK recensie onderwijsinstellingen
Scholen
Onderwijs
BvK recensie Arend Flier
Arend Flier
Zakelijk
BvK recensie sportschool Van Doorn
Wim van Doorn
Zakelijk
BvK recensie Familie Wegman
Noud en Bernadette Wegman
Particulier